Boudewijn v Bochoven overleden

Boudewijn v Bochoven overleden

Boudewijn v Bochoven overleden

Op 27 januari is onze trouwe supporter Boudewijn v Bochoven overleden
Boudewijn, velen kennen hem onder de naam Bou de kapper, is 88 jaar geworden.
Hij was een van de zoons van Cent van Bochoven die in 1946 betrokken was bij de oprichting van onze club. Naast de drukke kapsalon aan de dorpsstraat was Bou nadrukkelijk betrokken bij het wel en wee van s.v. Heinenoord. In de jaren 50 en 60 moesten de leden de opstelling bekijken bij de kapsalon die dan daar opgehangen werden. Welke speler heeft daar niet met knikkende knietjes gestaan om te kijken of hij wel opgesteld stond ?
Bou maakte later deel uit van de zogenaamde petten club, een groepje supporters die met de markante groen witte petten ons eerste elftal uit en thuis kwamen aanmoedigen en na afloop zorg droegen voor de derde helft.
Hoewel zijn gezondheid de laatste tijd wel achteruit ging probeerde Vincent zijn vader wel mee te nemen naar onze club. Helaas heeft ook hier Corona een abrupt einde aangemaakt.
Boudewijn rust zacht, we zullen je aanwezigheid missen.
We wensen Mach en de kinderen, kleinkinderen en verder familie sterkte met dit verlies

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven