MIXTOERNOOI VOOR JEUGD EN SENIOREN

MIXTOERNOOI VOOR JEUGD EN SENIOREN

MIXTOERNOOI VOOR JEUGD EN SENIOREN
Door de recente versoepelingen zal as zaterdag 3 juli het gekke voetbalseizoen gezamenlijk worden afgesloten door middel van het traditionele mix toernooi.
Om 10.00u s'morgens start de jeugd met het pannenkoeken mixtoernooi. De spelers zullen naar leeftijd
worden ingedeeld en onderling een mini toernooi spelen. Na alle inspanningen gaan de kinderen gezellig met elkaar pannekoeken eten.
De senioren mogen na een jaar met weinig tot geen voetbal de kicksen weer aantrekken. Leden, niet-leden, vrienden, kennissen en ouders van jeugdspelers zijn allemaal welkom om mee te doen. We vragen iedereen om 13:30u zich aan te melden, zodat we om 14:00u kunnen starten met het toernooi.
Na afloop van het toernooi zal er een BBQ georganiseerd worden. Indien geplaatst voor de kwartfinale zal het Nederlands elftal te zien zijn op groot scherm in de kantine.
We roepen iedereen op deze dag zich te houden aan de geldende Covid-19 regels, zodat we allen met veel plezier en gezelligheid het seizoen kunnen afsluiten.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven