HEINENOORD – PELIKAAN : 1-0. RUST: 0 – 0

HEINENOORD – PELIKAAN : 1-0. RUST: 0 – 0

ZWAAR BEVOCHTE NIPTE ZEGE HEINENOORD.

ANDREW VAN TIGGELEN MATCH-WINNER.

In een niet al te beste wedstrijd hebben de mannen van Ralph Kalkman en Rene Scholts uiteindelijk de volle winst gepakt. Voor de wedstrijd werd Sander v.d.Pols gehuldigd en in de bloemen gezet door voorzitter Arie van den Berg voor het spelen van zijn 250e wedstrijd voor het vlaggenschip van Heinenoord. De wedstrijd was amper begonnen toen de Zwijndrechters al gilden om een penalty vanwege een overtreding op Vincent de Klerk, maar scheidsrechter Johannes de Bat uit Kloetinge trapte daar niet in.

 

Het antwoord van de thuisploeg was een snelle aanval waarbij Andrew Dias D,ullois uithaalde en zijn pegel rakelings langs de verkeerde kant van de paal zag scheren. Nadat Andrew van Tiggelen zijn eerste poging over zag gaan, passte Remi Spier alweer bij de volgende aanval uitstekend op Andrew Dias D,ullois en ook deze keer stond zijn vizier niet op scherp en ging deze mogelijkheid verloren. Natuurlijk deed Pelikaan via Marvin Hooplot wat terug, maar doelman Christian van Wijngen was op tijd uit zijn doel om dit gevaar te bezweren. Aanmerking op de leiding leverde Andrew van Tiggelen halverwege het eerste bedrijf een gele kaart op. Jammer dat een uitstekende voorzet van jubilaris Sander v.d.Pols net iets te kort was voor Remi Spier om deze kans af te ronden. Een vrije trap net buiten de zestien voor de gasten leverde niets op zodat de rust met de brilstand 0-0 aanbrak. Met hetzelfde team begon de Noord aan de tweede helft en een prima voorzet van Vinicius Bongaertz belandde bij Mitch Fransen, die meteen uithaalde en met de nodige moeite door doelman Delano Kortstam tot corner kon worden verwerkt. Op het vlaggen wegens buitenspel van de assistent reageerde scheidsrechter de Bat niet, waarbij Heinenoord goed weg kwam toen uit een voorzet van Alex de Jong de boomlange Marvin Hooplot maar net naast schoot. Heinenoord ging drukken en ondanks een zestal hoekschoppen op rij was het geen probleem voor de Zwijndrechts defensie. Nadat Remi Spier had over gekopt volgde een fraaie snelle uitbraak van Vinicius Bongaertz, waaruit Andrew van Tiggelen in de 68e minuut, onder het toeziend oog van zijn moeder, Oma en tante beheerst de 1-0 op het scorebord bracht. Enkele minuten later werd hij samen met Remi Spier vervangen door Tom den Boer en Jeremy Hensen. Het antwoord van de Zwijndrechters kwam via een prima voorzet van Randy Kroos op Jelle Baan, terwijl hij, tot grote opluchting van de thuisploeg, verzuimde de bal in het lege doel te rammem. Dezelfde Randy Kroos kreeg even later nog een mogelijkheid, echter geen probleem voor doelman Christian van Wijngen. Met nog 10 minuten te gaan mocht de jubilaris gaan genieten van de derde helft en was Andy Bouterse zijn vervanger. Pelikaan deed er nog een schepje bovenop om in de slotfase alsnog een punt mee naar huis te nemen, maar het centrale duo bestaande uit aanvoerder Toine van den Berg en Nick Jonkman, aangevuld met Andy Bouterse en Michiel den Boer gaf geen krimp en waren DRIE zwaar bevochten punten in de knip. Na afloop vond scheidsrechter Johannes de Bat uit Kloetinge de pas getrouwde Andrew van Tiggelen het meest opvallend, aangezien hij DRIE keer op het wedstrijdformulier voorkwam. A. vanwege zijn doelpunt B. vanwege zijn wissel. C. vanwege zijn gele kaart. Tot slot wilde hij ook nog weten of hij de zoon van…………was,waarop voorzitter Arie van den Berg antwoordde:

Het is altijd de zoon van.

a.s.zaterdag gaan de mannen van Ralph Kalkman en Rene Scholts vol goede moed naar Bolnes, alwaar de wedstrijd om 14.30 begint.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven