Heinenoord MB1 - DVV09 MB1 3-4

Vandaag de belangrijke wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst, winst vandaag zal waarschijnlijk het kampioenschap opleveren ook al blijft dat een gevaarlijke uitspraak. Of het de spanning van de wedstrijd was zullen we nooit weten maar de Noord stond binnen 30 seconden met 0-1 achter. Slecht verdedigend werk van bijna de volledige achterhoede zorgde hiervoor.

DVV09 kreeg vervolgens nog enkele kansen maar Sanne hield haar doel schoon. Vervolgens brak de beste fase van de Noord van de gehele wedstrijd aan, dit duurde ongeveer een twintig minuten en leverde twee doelpunten van Cleo en Yentl op en een 2-1 voorsprong. Na deze twintig minuten ging het vervolgens mis in de communicatie tussen Michelle en Sanne wat de gelijkmaker opleverde voor DVV09. Dit gaf DVV09 weer moed en de Noord was het even helemaal kwijt. Door 2 afstandsschoten kwam DVV09 zelfs op een 4-2 voorsprong, drie doelpunten die eigenlijk niet hadden mogen vallen in een kwartier tijd. Rusten dus met een 2-4 achterstand. Na de rust kwam een sterker Heinenoord uit de kleedkamer, de verdediging kwam nauwelijks meer in de problemen. Echter de Noord kon voorin nauwelijks potten breken en waren de kansen sporadisch en helaas niet besteed aan Yentl en Anne. Ongeveer een kwartier voor tijd maakte Esmee de 3-4, zou het dan toch nog kunnen. Helaas het kwam er niet meer van en de nederlaag was een feit. Een nederlaag die de meiden aan zichzelf hadden te danken, al moet gezegd worden dat DVV09 geen slechte ploeg is. Volgende week weer nieuwe kansen en een nieuwe ronde, dan maar blijven winnen en kijken of DVV09 nog ergens onderweg een slippertje maakt.