Botlek MB1 - Heinenoord MB1 1-8 ( rust 0-4 )

Een doordeweekse wedstrijd voor de Mb1 van Heinenoord tegen Botlek, een overwinning werd verwacht en geeist door de leiding en aanwezige supporters. Speciaal dank aan Louis, vader van Mandy, die speciaal was afgereisd van Puttershoek om de B te kunnen zien. Botlek staat laatste, een team met grote dames, veel kracht maar weinig voetbal. Het team van Piet en Monique was aangevuld met Fusang, Anne, Merel en Esmee. Goede versterkingen die allen een prima wedstrijd speelden. Na een goede voorbereiding, hoe kan het ook anders als je 1 uur van tevoren aanwezig bent, begon de Noord sterk aan de wedstrijd.

Al snel werd het 0-1 door ik dacht Yentl of Esmee? Hoe dan ook onze speedy gonzales was weer eens op dreef en scoorde 4 maal, alhoewel ze wel 7 keer had kunnen scoren. Heinenoord combineerde er lustig op los en zo was in de rust een score van 0-4 bereikt. Julia scoorde de mooiste goal in de eerste helft door een vrije trap van ongeveer 20 meter stijf in de kruising te schieten, oom Martin had zeker trots geweest op zijn nichtje. De tweede helft was een herhaling van zetten en de score werd verder uitgebouwd door Fusang, wederom Julia en Yentl. Volgens mij had Esmee ook nog een keer gescoord, ze verdiende het in ieder geval wel. Esmee was voortdurend in beweging en zorgde voor veel gevaar met haar rushes langs de kant van het veld. Helaas had de keeper van Botlek een magneet in haar handen want de ballen van Esmee kwamen daar voortdurend in terecht. Maar Esmee, het is een kwestie van tijd dan ga jij veel meer scoren. Volgend seizoen ook bij de Bees? Al met al weer een prima wedstrijd waarin helaas 1 doelpunt te weinig werd gescoord om op doelsaldo boven SSS uit te komen, maar dat kan nog rechtgezet worden in de laatste wedstrijd van het seizoen!