SSS MB1 - Heinenoord MB1 0-1

SSS MB1 - Heinenoord MB1 0-1

 

SSS MB1 - Heinenoord MB1 0-1

Tijdens de laatste ontmoeting, voor de beker, tussen deze beide ploegen verloor Heinenoord redelijk kansloos met 3-0. Dit was vandaag niet het geval, Heinenoord speelde vandaag misschien wel zijn beste wedstrijd van dit seizoen. Iedereen werkte hard en was fel op de bal en tegenstandster. En dit werd beloond met een minieme overwinning van 1-0 gescoord door invalster Merel die een goede wedstrijd speelde. Heinenoord ging goed van start al waren de kansen de gehele wedstrijd schaars, zowel voor SSS als Heinenoord. In het begin was SSS dreigend, maar al snel moesten ze het spel laten aan Heinenoord dat eigenlijk de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was. De verdediging stond goed en speelde rustig de bal naar elkaar.

Dat was de grootste winst van deze morgen de meiden waren rustig aan de bal en wisten elkaar prima te vinden. Hierdoor ontstonden er driehoekjes, crosspasses etc etc. Na ongeveer 20 minuten spelen werd Merel weggestuurd en scoorde de 1-0 door haar snelheid te benutten. Hierna kreeg Sofie nog een goede kans op 2-0 maar was net te laat bij de paal om in te kunnen tikken. Hier stelde SSS alleen wat schoten van afstand tegenover die een makkelijke prooi waren voor Sanne. 

De tweede helft was een kopie van het tweede gedeelte van de 1e helft. Het goede spel werd dus voortgezet, helaas kon dit niet worden omgezet in doelpunten. Maar gelukkig gold dit ook voor SSS, zij kwamen er niet aan te pas, op een keer na toen een van de aanvalsters een bijna vrije doorgang naar de goal kreeg maar, gelukkig voor Heinenoord, naast schoot. De rest van de tweede helft dicteerde Heinenoord zonder ook echt gevaarlijk te worden, maar ook zonder dat het echt gevaarlijk werd in de zestien bij Heinenoord. Al met al een dik verdiende overwinning meegenomen vanuit Klaaswaal. Hierdoor waren we nog beter in de mood om s'avonds Nederland tegen Italie te zien spelen. Het voltallige team MB1 was uitgenodigd door Peter Neutenboom om deze wedstrijd bij te wonen, Peter super bedankt mede namens speelsters en begeleiding, prima verzorgd. Bij het Nederlands elftal zagen we overigens dezelfde driehoekjes, crosspasses en rust terug die we deze morgen bij onze MB1 meiden hadden gezien, met dit verschil dat MB1 won met 1-0 en de meiden van het Nederlands elftal met 1-1 gelijk speelde.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven