Heinenoord MB1 - Botlek MB1

Heinenoord MB1 - Botlek MB1

Heinenoord MB1 - Botlek MB1 4-1

Op deze waterkoude zaterdagmorgen zette Heinenoord het goede spel voort van vorige week. Met de invalsters Fu-Sang en Cleo (die beide een prima wedstrijd speelden) kreeg Botlek geen enkele kans deze wedstrijd. Heinenoord speelde overtuigend, combineerde goed en maakte prima doelpunten keurig verdeeld over de eerste en tweede helft. Maar eerst melding van de grote pech die onze Bobbie te verduren kreeg, na goed ingrijpen kwam ze ongelukkig terecht en klapte ze door haar enkel heen met als gevolg ernstig verrekte enkelbanden. En dat is jammer voor Bobbie, want zo heeft ze op een vervelende manier afscheid moeten nemen van dit team. Want onze Bob stopt ermee en ruilt de voetbalschoenen in voor bokshandschoenen. Maar Bob, je krijgt een mooi afscheid hoor, hoe en in welke vorm is nog onbekend maar de raderen draaien. In ieder geval veel beterschap.

 

Naast dit vervelende voorval nu speciaal aandacht voor Patricia, dochter van een van de hoofdsponsors, helaas niet aanwezig deze morgen. Patricia speelde namelijk een goede wedstrijd en bekroonde dit met een mooi doelpunt. Een doelpunt dat gemaakt had kunnen worden door Barcelona, tikkie/takkie voetbal van de bovenste plank. En met Patricia die als laatste de trekker overhaalde en doeltreffend afrondde. Inmiddels staan de dames van Piet en Monique op de derde plaats, toch weer een bijzonder knappe prestatie van dit team. Op naar de volgende week!

Afbeelding galerij

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven