XERXES/DZB - HEINENOORD : 2 – 0. RUST : 1 - 0.

XERXES/DZB - HEINENOORD : 2 – 0. RUST : 1 - 0.

XERXES/DZB - HEINENOORD : 2 – 0. RUST : 1 - 0.
HEINENOORD OOK NIET LANGS XERXES/DZB.
Na 2 wedstrijden staat Heinenoord nog steeds met lege handen, terwijl de voorbereiding en de bekerwedstrijden heel anders deden vermoeden.
Ook Xerxes/DZB verloor de 1e wedstrijd, dus wilden beiden zich revancheren.
Beide teams begonnen met veel inzet aan de wedstrijd, wat al vrij snel een vrije trap opleverde, die, genomen door Jordey van Dam door alles en iedereen werd gemist en voorlangs naast ging.
De pass van Ramon Salas op Sander de Heus leverde de eerste corner op, die door Remco Buist werd ingekopt en buiten bereik van doelman Ferry Hagendijk, maar wel van de lijn werd gehaald door Desley Hoogendijk.
Na bijna een kwartier spelen ging Sander de Heus alleen op de Rotterdamse sluitpost af, haalde de trekker over en noodzaakte hem volledig gestrekt de bal uit zijn doel te ranselen.
In de rebound kwam de bal voor de voeten van Noel Goossens, die vervolgens zwaar gehinderd de bal over de lat mikte.
Even later ontsnapte de Noord aan een achterstand toen EEN van de aanvallers vlakbij doel over de lat mikte.
Het was echter uitstel van executie toen in de 25e minuut uitgerekend Marvin Strik na een keurig uitgespeelde aanval de 1 – 0 op het denkbeeldige scorebord bracht, dat evenals de printer deze middag niet werkte.
Na ruim een half uur spelen moest Nick Vervoort uit een vrije trap ook volledig gestrekt en voorkwam een grotere achterstand.
De mannen van coach Joop Hiele gingen nog steeds op jacht naar de gelijkmaker en kwamen via Sander de Heus die, ontworsteld van zijn tegenstander alleen op het Rotterdamse doel af ging.
Leonardo de Pina ging in de achtervolging en haalde hem een paar meter voor de zestien onderuit.

De aanvoerder kwam heel goed weg toen hij een gele kaart kreeg voorgetoverd van scheidsrechter Xander Stoffer eveneens uit Rotterdam, terwijl rood voor zo’n overtreding toch volgens de regels is.
De vrije trap die hier uit volgde werd door Jordey van Dam uitstekend over de muur richting kruising geschoten en even knap door Ferry Hagendijk tot corner getikt.
Uit deze hoekschop was Remco Buist dichtbij de gelijkmaker, echter zijn kopbal ging rakelings langs de paal en ging de Noord met achterstand de rust in.
Bij de aanvang van het tweede bedrijf bleef Dogukan kulup achter in de kleedkamer en was Dejan de Feiter zijn vervanger.
Hij werd meteen door Jordey van Dam aan het werk gezet, ging er op rechts van door en schoot uit een moeilijke hoek over.
Bij een volgende aanval met Noel Goossens greep de verdediging op tijd in en ging deze mogelijkheid verloren.
Ook Arto Dielhof ging mee ten aanval en de overtreding die op hem werd gemaakt binnen de zestien werd door de leidsman weggewuifd en leverde geen penalty op.
De Noord bleef aanvallen en ook doelman Nick Vervoort greep halverwege zijn eigen helft in met als gevolg een leeg doel, waarbij Robin Hofman probeerde van grote afstand binnen te schieten maar zag zijn poging tot grote vreugde van de Heinenoord supporters over de lat scheren.
Zo bleven de kansen over en weer en gelukkig was aanvoerder Toine v.d. Berg precies op tijd om de snelle ingevallen Myron Bostdorp de voet dwars te zetten.
Een verre uittrap van Nick Vervoort bereikte Noel Goossens, maar ook hij werd dwars gezeten door de op tijd teruggekomen aanvoerder Leonardo de Pina en bleef de verdiende gelijkmaker maar uit.
Een tweede gele kaart voor Arto Dielhof voor het lullige wegtrappen van de bal, wat een paar keer bij de tegenstander gebeurde en onbestraft bleef, leverde hem de 2e op en kon hij gaan douchen.
Het inconsequente van de arbitrage was ook vandaag weer aan de orde.
Ook de binnen de lijnen gekomen snelle Tobi Fasanya kon hier geen verandering in brengen, terwijl de tijd ging dringen en richting 90 minuten ging.
In de slotfase kwamen de Rotterdammers nog op 2 – 0 door de ingevallen Myron Bostdorp, wat tevens de eindstand betekend.
Een teleurstellend begin van de competitie en een laatste plaats op de ranglijst voor de Noord.
a.s. zaterdag volgt wederom een uitwedstrijd tegen R.V.V.H. de ploeg van Ronald Hulsbosch die voorlaatste staat en ook puntloos is.
Aanvang: 14.30 uur.
Opstelling.
Nick Vervoort – Dogukan Kulup – ( Dejan de Feiter ) – Ramon Salaz – Toine v.d. Berg – Sander de Heus – ( Le-Shwan Lisse ) – Jordey van Dam – Noel Goossens – Garrick Naarden - ( Tobi
FasanYa ) – Remco Buist – Arto Dielhof – Leon Steketee.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven