Jongste leden mogen weer

Jongste leden mogen weer

Beste Heinenoorders,

 

Hierbij een mailtje vanuit het bestuur in deze voor iedereen vreemde tijden.

We hebben als maatschappij en als club een noodstop moeten maken om onze gezondheid niet verder in gevaar te brengen.

Dit heeft voor iedereen natuurlijk enorme impact en ook zeker voor ons als club. Alle activiteiten en dus ook de inkomsten zijn stil komen te liggen en wij als bestuur zullen de club door deze moeilijke tijden heen moeten loodsen in samenwerking met de gemeente Hoekse Waard die ons belooft te steunen waar mogelijk.

Gelukkig mogen we vanaf 29 april weer voorzichtig gaan beginnen met onze jongste leden. De kinderen tot en met 12 jaar mogen weer gaan voetballen en hoeven zich niet aan de 1,5 meter afstand te houden. Voor de jeugd van 13 tot en met 18 is trainen wel toegestaan maar die moeten zich wel aan de 1,5 meter gaan houden en zullen dus aangepast gaan trainen. De overige leden mogen nog niet in groepsverband gaan trainen en zullen dus hun fitheid nog op alternatieve manieren moeten onderhouden.

De kantine en de kleedkamers blijven nog dicht en we vragen begrip van de ouders dat we ze niet mogen toelaten op het sportpark, ook niet met 1,5 meter afstand. We verwachten dat het officiële voetbal programma pas weer na 1 september zal kunnen beginnen.

Buiten de officiële activiteiten zal er toezicht zijn van uit de overheid dat er geen gebruik gemaakt gaat worden van ons complex

Wij vragen jullie dus met nadruk je aan de regels van de overheid te houden, onze gezondheid gaat boven alles

# samen sterk

 

Met vriendelijke groet,

Arie van den Berg

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven