Van het bestuur

Van het bestuur

Een mail bericht van het bestuur van je voetbal club
Gelukkig mogen we allemaal weer voetballen en is zaterdag weer de mooiste dag van de week. Als iedereen zijn of haar gezonde verstand blijft gebruiken en de RIVM regels in acht blijft nemen, niet alleen op de club maar ook daarbuiten, kunnen we ons favoriete spelletje blijven spelen.
Een voetbalclub is naast een sportclub ook een sociaal gebeuren en daar hoort een kantine bij.
Helaas moeten we besluiten om delen van de zaterdag de kantine niet open te doen vanwege het ontbreken van bezetting voor de bar en/of de keuken, een dieptepunt in de geschiedenis van onze club.
Helaas moeten we op dit moment de club proberen te leiden met een bestuur van 4 mensen, die doen wat ze kunnen, maar zelf ook de kantine bezetting gaan doen gaat te ver.
Gelukkig gebeuren er ook positieve dingen in de jeugd met hulp van actieve ouders, maar de kantine is dus een grote zorg. Als we dit niet met elkaar kunnen oplossen zullen we over moeten gaan tot het nog meer inhuren van betaalde krachten ( als we die dan wel kunnen krijgen) voor invulling van de bezetting.
De consequenties hiervan kunnen we met elkaar bedenken: een veel hogere contributie en hogere prijzen voor de consumpties in de kantine. Stijgingen van meer dan 25 % sluiten we dan niet uit.
Wilt u reageren of heeft u vragen doe dit dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks naar de voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen op jullie constructieve bijdrage

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven