HEINENOORD - RHOON : 2 – 1 RUST : 1 – 1.

HEINENOORD - RHOON : 2 – 1 RUST : 1 – 1.

HEINENOORD LANGS RHOON EN DOOR NAAR DE VOLGENDE RONDE
VAN DE K.N.V.B. DISTRICTSBEKER.
Met een aangepast elftal door de vele blessures zijn de mannen van coach Joop Hiele door naar de volgende ronde in deze voorlopig laatste wedstrijd.
Al in de 10e minuut moest ook aanvoerder Toine v.d. Berg vervangen worden, toen hij na een kopduel pijnlijk op het kunstgras landde, de aanvoerdersband ging naar Arto Dielhof en Garricjk Naarden kwam binnen de lijnen.
De Noord begon in een rustig tempo tegen Rhoon, die er zin in hadden en zich beslist niet als 3e klasser weg wilde laten zetten.
Sterker, de eerste echte kans was voor de bezoekers, door een schot van Wesley Strootman, echter Diony Vente stond op de juiste plaats om het gevaar te keren.
Het antwoord van de thuisploeg kwam enige tijd later, toen Joe Nyero een uitstekende voorzet losliet op Dejan de Feiter, die meteen uithaalde , maar ook Joost van Wassenaar stond op de juiste plaats om het leer te pakken.
In de 20e minuut ging Dejan de Feiter er op rechts vandoor, passeerde enkele tegenstanders en zijn pegel was ook voor de Rhoonse sluitpost te veel en dat betekende 1 – 0.
De volgende mogelijkheid de score te verdubbelen was voor Djim Kammerman, die werd weggestuurd door Dejan de Feiter , echter op tijd werd geblokt door Jeroen Oster.

Na bijna een half uur spelen was Ilyas Oulad Ali dicht bij een treffer toen in eerste instantie zijn lobje mislukte en hij het even later van afstand probeerde en ook dit keer de bal een prooi was voor Joost van Wassenaar.
De doelman zag, dat de verdediging van Heinenoord wel erg hoog stond en met een verre uittrap bereikte hij Bart Driesse , die op zijn beurt de bal door kopte naar de op snelheid liggende Ricardo Merrelaar en hij beheerst Diony Vente het nakijken gaf. 1 – 1.
Even gaf dat Rhoon vleugels zodat een vlotte combinatie ontstond tussen Ricardo Merrelaar en Robin Driesse ,echter Arto Dielhof had dit in de gaten en onderschepte deze aanval precies op tijd en brak tevens de rust aan.
Het tweede bedrijf begon met Marco Kruijthof voor Djim Kammerman en Jelle v.d.Starre voor Joe Nyero.
Heinenoord ging rustig verder zoals het de eerste helft was begonnen tot in de 66e minuut er een opleving kwam toen Dejan de Feiter zijn pegel op de kruising zag landen.
Twee minuten later was het wel raak, toen een voorzet op maat van Marco Ktuijthof bij Ilyas Oulad Ali aankwam en hij de 2 – 1 op het scorebord bracht.
Even werd het nog spannend toen invaller Thom Ridderbos hard uithaalde en Diony Vente met zijn vingertoppen de bal over de lat tikte.
Nog een vrije trap in de 89e minuut leverde niks op anders zouden er nog penalties genomen moeten worden en dat zou toch wel bizar zijn geweest.
Na precies 90 minuten maakte de goed leidende scheidsrechter Jeroen Noordhoek uit Barendrecht zoals hij zei een einde aan de zomeravond wedstrijd en besloot voorzitter Arie van den Berg met : Een zakelijke overwinning.
De Noord is in ieder geval door naar de volgende ronde , maar wanner en of deze wedstrijd nog gespeeld gaat worden is nog maar de vraag, aangezien de competitie voor gaat.

OPSTELLING.
Diony Vente – Anthal v.d. Berg – Davy Kaptein – Toine v.d. Berg – ( Garrick Naarden ) -
Ramon Salas – Dejan de Feiter – Djim Kammerman – ( Marco Kruijthof ) – IlYas Oulad Ali -
Joe Nero – ( Jelle v.d. Starre ) – Arto Dielhof – Alexander Deetman.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven