Beste leden en ouders van leden,

Beste leden en ouders van leden,

Beste leden en ouders van leden,
Het jaar 2020 is bijna voorbij
Na een normaal begin in januari moesten we in maart plotseling in lockdown waardoor de activiteiten op ons sportpark vrijwel volledig tot stilstand kwamen. Natuurlijk zijn we een beperkt aantal mensen de hoognodige dingen blijven doen.
Kleedkamers luchten, water door laten lopen, het gras maaien, onkruid bestrijding etc. daar door is ons sportpark er in ieder geval netjes uit blijven zien. Gelukkig mochten de jeugdelftallen voor de zomer weer wat met elkaar gaan doen en vol goede moed begonnen we in augustus aan een nieuw seizoen. Helaas was het in oktober weer als in maart en moesten we de kantine sluiten en de activiteiten voor de senioren werden opnieuw vrijwel stilgelegd op wat aangepaste training na.
Er is helaas nog niet echt zicht op hoe het verder gaat met dit voetbalseizoen. De KNVB, de grootste sportbond in Nederland, heeft de grootste moeite om ons richting te geven welke kant we opgaan. Wanneer dat weet niemand dat stuk begrijpen we wel maar iets meer duidelijkheid over de plannen na de lockdown zou voor ons allemaal prettig zijn. Het enige waar de KNVB wel duidelijk in is dat we de afdrachten over oktober, november en december gewoon hebben moeten betalen. Dit is bij elkaar een bedrag van € 4500,= en dat terwijl we geen kantine inkomsten hebben. Gelukkig hebben vrijwel alle leden hun contributie voldaan. Helaas blijven naast de KNVB de uitgave voor energie, water, verzekeringen doorlopen en kunnen we de eindjes eigenlijk niet aan elkaar knopen zonder hulp van buitenaf.
We zijn een vereniging met, voor en door de leden. Ons sportpark is voor onze leden altijd toegankelijk en we zijn trots dat we dit kunnen volhouden. Sporten, bewegen is belangrijk voor onze gezondheid, die gaat tenslotte boven alles.
Gezondheid is niet vanzelfsprekend en wij willen met u stilstaan bij alle die te maken hebben gehad met het virus en vragen u tijdens deze dagen degene die ons ontvallen zijn te gedenken.
Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2021 en dat we elkaar maar weer snel mogen ontmoeten aan de Tienvoet.
Blijf gezond en heb oog voor elkaar
Namens het bestuur van s.v. Heinenoord

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven