Sv WIPPOLDER - HEINENOORD : 1 – 1 RUST : 1 – 0.

Sv WIPPOLDER - HEINENOORD : 1 – 1 RUST : 1 – 0.

Sv WIPPOLDER - HEINENOORD : 1 – 1 RUST : 1 – 0.
HEINENOORD PAKT PUNT IN OPENINGSWEDSTRIJD.
Eindelijk is het dan weer eens voor het ECHIE na alle oefenwedstrijden.
Zoals gebruikelijk de laatste jaren begint het seizoen met de wedstrijden voor de K.N.V.B. districtsbeker.
De ouverture was afgelopen zaterdag tegen sv Wippolder uit Delft, een zondag 2e klasser en tevens de oude club van onze assistent - trainer Faisel Aliradja.
De Delftenaren kwamen fel uit de startblokken en daar hadden de mannen van coach Joop Hiele in de beginfase wat moeite mee.
Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen de combinaties tot stand, waarbij een aanval tussen Joran Maliepaard en Larbi El Harouchi werd afgeslagen door de Delftse verdediging en uiteindelijk de bal in het bezit kwam van Dejan de Feiter, die uithaalde waarbij doelman Dion de Jong op de juiste plaats stond het gevaar te keren.
Het was even schrikken toen na een kwartier spelen Tim Lotterts zich vrij speelde en zijn schot maar net naast zag gaan.
10 minuten later ontstond er wat geknoei in de Heinenoordverdediging waarbij wederom Tim Lotters aan de bal kwam en onmiddellijk de trekker over haalde, waaarbij Marvin van Tienen erger voorkwam door een uitstekende redding.
Het was echter uitstel van executie want in de 35e minuut was het wel raak toen de bal in een kluwen van spelers terecht kwam en Ernez Celep in de rebound een gaatje zag en Marvin van Tienen het nakijken gaf. 1 – 0 .
Het antwoord van de Noord kwam meteen toen Marco Kruithof er van door ging en zijn voorzet door Larbi El Harouchi te gehaast werd afgewerkt en het gevolg een afzwaaier was,
Toch was het net voor rust bijna raak toen een uithaal van Dejan de Feiter maar net met de vingertoppen van de Delftse sluitpost over de lat werd getikt.
Uit de hoekschop kwam niks en klonk het rustsignaal van scheidsrechter Aniel Jhamai uit Den Haag na een matige eerste helft.
Het tweede bedrijf was amper begonnen, toen Marvin van Tienen zich buiten de zestien moest begeven om erger te voorkomen.
Ook in de 53e minuut moest hij handelend optreden na een onverwachte uithaal van Rik Luisman.
Enkele minuten later greep coach Joop Hiele in en haalde Joran Maliepaard naar de kant voor Djim Kammerman.
Inmiddels was Dejan de Feiter naar links verhuisd en zijn voorzet Op Larbi El Harouchi werd prima verdedigd, zodat er aan de stand niets veranderde.
Een voorzet op maat van Anthal v.d. Berg werd door Marco Kruithof maar net naast geschoten.

De Noord werd sterker en uit een vrije trap van Ilyas Oulad Ali kopte aanvoerder Toine v.d. Berg maar net over.
Inmiddels was Joe Nyero ingevallen voor Marco Kruithof en werd door het handjevol supporters uitbundig aangemoedigd wat weer meer leven in de brouwerij bracht.
Uit een schitterende pass over 50 meter van Davy Kaptein bracht Dejan de Feiter met een net zo”n mooie schuiver in de 81e minuut de dik verdiende 1 – 1 op het scorebord.
In de slotfase werd nog van alles uit de kast gehaald om alsnog de volle buit mee naar huis te nemen en met name Joe Nyero was kort bij een doelpunt, maar het ging helaas te gehaast en te onnauwkeurig.
Al met al een verdiend gelijkspel, zeker gezien het aantal spelers wat door allerlei oorzaken niet beschikbaar was.
a.s. zaterdag volgt de tweede van de drie bekerwedstrijden tegen Berkel. Aanvang: 14.30 uur.

OPSTELLING:
Marvin van Tienen – Anthal v.d. Berg – Davy Kaptein – Alexander Deetman ( Garrick Naarden ) – Toine v.d.Berg – Dejan de feiter – Larbi El Harouchi ( Martijn Terlouw ) – Joran Maliepaard ( Djim Kammerman ) - Arto Dielhof – Marco Ktuithof (Joe Nyero )– Ilyas Oulad Ali.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven