V.V.G.Z. - HEINENOORD : 2 – 0. RUST : 1 – 0.

HEINENOORD ONDERUIT TEGEN V.V.G.Z..
Het is de Noord niet gelukt, na DRIE overwinningen op rij deze reeks door te trekken.
Al in de 4e minuut was het aanvoerder Wouter Swart, die uit een corner , geheel vrijstaand kon binnen koppen. 1 – 0 .
De lang geblesseerde aanvoerder was weer terug en dat was goed te merken.
Vanaf het begin kwamen de Geluksvogels fel uit de startblokken waarbij ook trainer Fopke Gouman zijn steentje bijdroeg.
Voor de dugout stond hij 2 x 45 minuten te brullen, te springen en gebaren te maken naar zijn manschappen, zodat het er dikwijls fel aan toe ging
.De ploeg van trainer Theo Ducaneaux ging op jacht naar de gelijkmaker en die zat in het vat, alleen jammer dat Ramy Salem de bal iets te ver voor hem uit speelde zodat het een prooi werd voor doelman Dennis de Wit.
Dat het er stevig aan toe ondervond Andrew van Tiggelen
Op een gegeven moment werd er een overtreding op hem gemaakt, wat minstens geel had moeten zijn, maar scheidsrechter Ed Toonen uit Waddinxveen liet gewoon door spelen en wuifde alles weg..
Ook al ben je zoon van onze beroemde Spijker uit Oud-Beijerland , er zijn grenzen.

Halverwege het eerste bedrijf, verzond Arto Dielhof een pass op maat naar Enrico Elderhorst, die de gelijkmaker op zijn schoen , maar schoot helaas naast en over.
Begin tweede helft bleef Andrew van Tiggelen achter in de kleedkamer en werd vervangen door Djim kammerman.
.Al snel werd een vrije trap afgerond door Thom Kraaijeveld en dat betekende 2 – 0.
Hieraan vooraf ging nog een potje vrij worstelen met Mitch Fransen en zijn tegenstander.
Ook hiervoor werd niet ingegrepen en toen reserve speler Ilyas Oulad Ali dacht goed te doen de bal weer in het spel te brengen werd hij beloond met een gele kaart.
Een vrije trap van Sanzio Dieterich eindigde op de kruising, terwijl een schot op de paal aan de andere kant een grotere achterstand voorkwam.
Zo eindigde de wedstrijd in 2 – 0 en dat betekende de tweede nederlaag voor de Noord in deze competitie.
Een wedstrijd om gauw te vergeten en uit te zien naar a.s. zaterdag als Spirit uit Ouderkerk aan de IJSSEL op bezoek komt.
Op het wedstrijdformulier stonden 5 gele kaarten voor de bezoekers en 1 voor de thuisploeg.
De beste man uit Waddinxveen wordt er in de 25 jaar dat hij fluit niet warm of koud van.