HEINENOORD - SPIRIT : 3 – 0 RUST : 0 – 0.

HEINENOORD - SPIRIT : 3 – 0 RUST : 0 – 0.

HEINENOORD IN TWEEDE HELFT LANGS SPIRIT.
In verband met ziekte van diverse spelers, moest coach Theo Ducaneaux op verschillende plaatsen zijn team aanpassen t.o.v. vorige week.
De bezoekers begonnen evenals de eerste wedstrijd in de nacompetitie op 11 juni j.l. goed aan de eerste helft.
Met name Tjerk de Kogel ging er op rechts in de beginfase regelmatig van door, maar strandde ook zovele keren op Ilyas Oulad Ali en als hij nog onderweg was, nam Davy Kaptein zijn positie over.
De eerste poging van de thuisploeg het net te vinden kwam van Sanzio Dieterich, waarbij doelman Patrick Bom op de juiste plaats stond om het gevaar te keren en vervolgens was het Ramy Salem, die zijn voorzet tot hoekschop zag verwerkt.
Bij de volgende aanval ontving Ramy Salem de bal uit een schitterende pass op maat van Davy Kaptein en ging alleen op de sluitpost van Spirit af, die echter bekwaam redde.
Het antwoord kwam van Lukas Bos die echter strandde op aanvoerder Toine v.d. Berg en bij zijn volgende poging doelman Angelo Spnjaart tegen kwam.
Na ruim een half uur spelen raakte Larbi el Harouchi geblesseerd en werd vervangen door Dejan de Feiter.
Nadat Sander de Heus zijn schot in de handen van doelman Patrick Bom zag belanden brak de rust aan met de brilstand 0 – 0.
Het tweede bedrijf was nog maar net begonnen toen het raak was.

Een crosspass van aanvoerder Toine v.d. Berg kwam bij Sanzio Dieterich terecht, die meteen de bal voor het doel slingerde, waarbij Sander de Heus de bal met de borst opving en vervolgens panklaar legde voor Dejan de Feiter en hij de 1-0 op het scorebord bracht.
De Noord werd sterker en nadat doelman Patrick Bom een paar keer schoten van Ramy Salem en Sander de Heus met moeite had verwerkt, kon een tweede treffer niet lang uitblijven.
Die kwam dan ook in de 59e minuut, toen Dejan de Feiter op rechts was doorgebroken en eigenlijk uit een onmogelijke hoek verwoestend uithaalde en de 2-0 op het scorebord bracht.
In de 68e minuut bepaalde Ramy Salem de eindstand op 3 – 0.
Toen Arto Dielhof in de slotfase nog met een geweldig schot bijna de 4-0 aantekende, vond de uitstekend leidende 67-jarige scheidsrechter Louis Wagner uit Den Haag het welletjes en maakte een einde aan de wedstrijd.
Al met al een verdiende overwinning en ging men in een warme . volle kantine genieten van het Nederlands elftal.
OPSTELLING
Davy Kaptein – Alex Deetman – Arto Dielhof – Toine v.d. Berg – Larbi el Harouchi – ( Dejan de Feiter )- Sanzio Dieterich – Enrico Elderhorst – ( Sven Moerland ) – Angelo Spanjaart -
Ilyas Oulad Ali – Ramy Salem – Sander de Heus – ( Tom den Boer ).

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-150x150.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven