SLIKKERVEER - HEINENOORD : 2 – 2. TUST: 0 -= 0

SLIKKERVEER - HEINENOORD : 2 – 2. TUST: 0 -= 0

HEINENOORD MORST DURE PUNTEN TEGEN SLIKKERVEER.
Heinenoord kwam evenals vorige week tegen Neptunus Schiebroek fel uit de startblokken, wat meteen in de eerste minuut een hoekschop opleverde en er toen uit gescoord werd.
Deze zaterdag stond het vizier van een aantal spelers niet op scherp, want uit de rebound kon Ramy Salem alsnog een voorzet afleveren, die door iedereen werd gemist.
Het antwoord van de thuisploeg was een aanval over links, waaruit ook een corner het gevolg was, echter deze werd weggewerkt door Davy Kaptein.
Een perfecte voorzet aan de andere kant van Ramy Salem, bestemd voor de meegekomen Donny Navajas Sanchez werd op tijd weggehaald door Steven de la Rambelje.
Na 10 minuten ging ook Alex Deetman mee ten aanval en zag zijn poging voorlangs gaan.
Na 13 minuten kwam een pass op maat van Ilyas Oulad Ali in de voeten van Ramy Salem, die meteen uithaalde en zijn schot maar net over de lat scheerde.
In deze periode kwam er geen roodhemd op de helft van de bezoekers en probeerde Sanzio Dieterich na 20 minuten het van afstand en ook hij zag zijn pegel over en naast gaan.
De volgende poging van Sanzio Dieterich, na enkele tegenstanders het bos te hebben ingestuurd, eindigde in de handen van doelman Werkhoven.
Nadat Mitch Fransen in de zestien een gevaarlijke doorbraak van aanvoerder Cerezo Fug-A-Wing had opgeruimd, volgde bij de volgende aanval van De Noord een voorzet van Ramy Salem op maat bij Davy Kaptein, die hard uithaalde en de Slikkerveerse sluitpost met veel moeite ten koste van de zoveelste hoekschop kon wegwerken.

In de 32e minuut liet aanvoerder Toine v.d. Berg de bal los richting Sanzio Dieterich, die zijn poging van de lijn zag gehaald.
Op slag van rust werd een lichte overtreding op Ramy Salem door scheidsrechter Collin Bosschieter uit Gouda bestraft met een penalty.
Dit kadootje werd uitgepakt door Sanzio Dieterich.
Helaas werd het slappe schot van de topscorer een gemakkelijke prooi voor doelman Werkhoven en bleef de ruststand op de brilstand staan: 0 – 0.
Aan het begin van de tweede helft, bleef Alex Deetman achter in de kleedkamer en was de net van een blessure herstelde Enrico Elderhorst zijn vervanger.
Een combinatie tussen Ilyas Oulad Ali en Sanzio Dieterich eindigde bij Djim Kammerman , die uithaalde , maar ook deze keer moest de sluitpost van de thuisploeg volledig gestrekt en kon met moeite een doelpunt voorkomen.
Een snel genomen vrije trap van Ilyas Oulad Ali eindigde ook in handen van de keeper en ook de zoveelste poging van Sanzio Dieterich ging weer net naast.
Toch kwam de Noord in de 64e minuut eindelijk op voorsprong.
Op aangeven van Ilyas Oulad Ali schoot Ramy Salem raak en bracht de 0-1 op het scorebord.
Een EEN – TWEETJE tussen Ramy Salem en Donny Navajas Sanchez eindigde uiteindelijk in de 70e minuut in een doelpunt van Ramy Salem 0-2.
Een paar minuten later werd de held van vorige week, keeper Bas Bijkerk, na een pijnlijke blunder de schlemiel van de dag.
Toen hij de bal te zacht op Mitch Fransen speelde, kwam de 18-jarige invaller Dustin van Die als een duvel uit een doosje er tussen en scoorde heel eenvoudig 1 – 2.
Met nog ruim een kwartier te gaan werd Djim Kammerman vervangen door Dejan de Feiter.
Enkele minuten later wilde scheidsrechter Collin Bosschieter zijn gemakkelijk gegeven penalty aan De Noord zeker goed maken, want niemand begreep waarom hij plotseling floot en de bal op de stip deponeerde.
Roman van Bruggen liet zich deze kans niet ontnemen en schoot feilloos binnen. 2 – 2.
Al met al een teleurstellend resultaat en gezien de vele mogelijkheden op meer, zijn weer dure punten verloren gegaan.
a.s. dinsdag is er een oefenwedstrijd op Sportpark de Tienvoet tegen Feijenoord.av.
Aanvang : 20.00 uur.
zaterdag 25 februari een vrije dag en is er voldoende gelegenheid op een goede voorbereiding voor de streekderby tegen Strijen op zaterdag 4 maart a.s.
OPSTELLING:
Bas Bijkerk – Davy Kaptein – Alex Deetman – ( Enrico Elderhorst ) – Arto Dielhof -
Toine v.d. Berg – Djim Kammerman – ( Dejan de Feiter ) – Sanzio Dieterich – Mitch Fransen -
Iyas Oulad Ali – Ramy Salem – Donny Navajas Sanchez.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-150x150.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven