HEINENOORD - STRIJEN : 5 – 0. RUST: 2 – 0

HEINENOORD - STRIJEN : 5 – 0. RUST: 2 – 0

HEINENOORD RUIM LANGS STRIJEN.
Na het teleurstellende gelijke spel tegen Slikkerveer van twee weken terug, wat tevens het resultaat was in de heenwedstrijd tegen Strijen, hebben de mannen van Theo Ducaneaux afgelopen zaterdag revanche genomen met een klinkende overwinning.
In de beginfase was het effe schrikken, toen doelman Bas Bijkerk een beetje nonchalant uit schoot en de bal bij Aaron Peres Maria terecht kwam, maar Davy Kaptein herstelde op tijd.
Ook Ilyas Oulad Ali zijn pass was tekort, zodat Wesley Luijendijk kon uithalen, echter de Heinenoordse sluitpost stond op de juiste plaats om dit gevaar te keren.
Naarmate de wedstrijd vorderde werd het spel van de thuisploeg beter, wat in de 17e minuut resulteerde in een doelpunt.
Een voorzet op maat van Sanzio Dieterich op de meegekomen Donny Navajas Sanchez werd keurig afgerond en dat betekende 1 – 0.
Het antwoord van de kanaries kwam met een aanval over links, waarbij Kosta de Wit in stelling moest worden gebracht, echter voor hij aan de bal kwam was de ingreep van Davy Kaptein precies op tijd.
Toen de combinaties niet zo lukte probeerden Colin v,d, Berg en Wesley Luijendijk het om beurt met afstandsschoten , die naast en voorlangs gingen.
In de 24e minuut bereikte een pass van Ilyas Oulad Ali de op snelheid liggende Ramy Salem , die meteen uithaalde en zijn pegel maar net langs de verkeerde kant van de paal zag verdwijnen.
Een vrije trap en een schot van Kosta de Wit waten geen probleem voor Mitch Fransen en ook Arto Dielhof was op tijd om het schot van Colin v.d. Berg te blokken.
Nadat Djim Kammerman zich van zijn tegenstander had ontdaan, kwam de bal bij Sanzio Dieterich die zijn poging in de handen van doelman Thijs Roobol zag belanden.
In de 33e minuut verdubbelde Ramy Salem de voorsprong uit een voorzet van Sanzio Dieterich. 2 – 0.
Na diverse pogingen van Djim Kammerman en Donny Navajas Sanchez de voorsprong te vergroten en ook de geplande uithaal van Arto Dielhof werd geblokt, brak de rust aan.
Het tweede bedrijf begon met de wissel van Andrew van Tiggelen voor Ilyas Oulad Ali.

Na enkele minuten volgde een steekballetjes van Djim Kammerman op Donny Navajas Sanchez, die Sanzio Dieterich in de gelegenheid stelde zijn tweede aan te tekenen en de stand op 3 – 0 bracht.
In de 50e minuut kregen Colin v.d. Berg en Mitch Fransen het met elkaar aan de stok, gingen nog meer spelers van beide partijen er zich mee bemoeien en volgde een opstootje.
De rustige , goed leidende scheidsrechter Robby Hornes uit Gouda bekeek het op een afstandje en riep beide kemphanen bij zich.
Colin v.d. Berg en Mitch Fransen kregen beide de rode kaart en konden vroegtijdig gaan douchen.
Een juiste beslissing!!!
In de 65e minuut bracht Ramy Salem de stand op 4 – 0.
Met nog een klein half uur te gaan kwamen Anthal v.d.Berg en Dejan de Feiter in de ploeg voor Toine v.d. Berg en Djim Kammerman.
Even hier voor maakte aanvoerder Romik van Driel een smerige overtreding op Sanzio Dieterich en ook hij kon vroegtijdig gaan douchen.
Tegen 9 man most het toch lukken de score nog te verhogen.
Dat gebeurde ook in de 75e minuut toen een voorzet van Ramy Salem op de inmiddels opgelapte Sanzio Dieterich terecht kwam en hij met zijn 3e doelpunt de stand van 5 – 0- op het scorebord bracht.
Voor het laatste kwartier kwam Sander de Heus in de ploeg voor Ramy Salem.
Zowel hij als Dejan de Feiter kregen beide nog de kans om er een Zevenklapper van te maken, maar daar stak doelman Thijs Roobol een stokje voor.
Na precies 90 minuten floot de goed leidende scheidsrechter Robby Hornes voor de laatste keer en waren DRIE belangrijke punten voor een dik verdiende overwinning in de knip.
Het was zaterdag tevens de 400e wedstrijd van Toine v.d. Berg.
Alvorens zanger Marco Schuitemaker zijn bekende : DE ENGELBEWAARDER
ten gehore bracht werd de aanvoerder van ons vlaggenschip in het zonnetje en de bloemen gezet door vice-voorzitter Peter de Werker.
Tevens overhandigde hij hem een fraai ingelijst FIDUS – shirt als aandenken aan deze mijlpaal.
a.s. zaterdag volgt de wedstrijd in Rotterdam tegen Alexandria “66.
Aanvang : 15.00 uur.
OPSTELLING.
Bas Bijkerk – Davy Kaptein – Alexander Deetman – Arto Dielhof – Toine v.d. Berg – ( Anthal v.d. Berg ) – Djim Kammerman – ( Dejan de Feiter ) – Sanzio Dieterich – Mtch Fransen – Ilyas Oulad Ali – ( Andrew van Tiggelen ) – Ramy Salem _ ( Sander de Heus ) – Donny Navajas Sanchez.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-150x150.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven