ALEXANDRIA “66 - HEINENOORD : 2 – 2. RUST: 2 – 0

ALEXANDRIA “66  -  HEINENOORD : 2 – 2. RUST: 2 – 0

HEINENOORD PAKT PUNT TEGEN ALEXANDRIA “66
Na 2 minuten spelen, had er zo maar 2 – 1 op het scorebord kunnen staan.
De mannen van trainer Ben Spork begonnen fel aan de wedstrijd, waarbij, Dylan da Silva Goncalves meteen na de aftrap oog in oog met doelman Bas Bijkerk kwam te staan en hij met een geweldige redding de 1-0 voorkwam, door de bal tot corner te verwerken.
Uit deze hoekschop moest hij weer een wereld redding verrichten om de nul te houden en uit zijn uittrap volgde meteen de kans voor Heinenoord de score te openen , toen Djim Kammerman de meegekomen Enrico Elderhorst bediende en hij zijn schot door Gino Harreman tot corner zag verwerken.

Toch kwamen de Rotterdammers aan de leiding, toen Dorian Lauffer uit een voorzet op maat de bal binnen kopte 1 – 0.
Alexandria “66 bleef met veel inzet en strijd domineren, terwijl de mannen van coach Theo Ducaneaux weinig inzet en beleving vertoonden.
Toen in de 17e minuut weer uit een hoekschop door geknoei in de verdediging men de bal maar niet weg kon krijgen en dit keer ook Bas Nijkerk niet klem was, zei aanvoerder Djon Jansen dankjewel en bracht de 2-0 op het scorebord.
Bijna werd het ook nog 3 – 0 , echter assistent scheidsrechter Arie Kalkman vlagde voor buitenspel , dus de goed leidende scheidsrechter Harry Hamer uit Rotterdam keurde deze treffer af.
In de 26e minuut was het Arto Dielhof , die een gevaarlijke vrije trap van Romano Filee weg kopte zodat dit gevaar geweken was.
Even later was het Davy Kaptein, die met een geweldige ingreep dezelfde Romano Filee van het scoren af hield.
Omdat het gevaar steeds over links kwam, werd na een half uur spelen Alex Deetman naar de kant gehaald en was Andrew van Tiggelen zijn vervanger, die wat meer body in de verdediging bracht.
Het laatste wapenfeit in de eerste helft, was een gevaarlijke schuiver van Romano Filee, die voorlangs ging..
Bij aanvang van het tweede bedrijf waren Djim Kammerman en Ramy Salem in de kleedkamer achter gebleven en waren Dejan de Feiter en Sander de Heus hun vervangers.
Het was meteen Dejan de Feiter , die zijn visitekaartje af gaf en doelman Gino Harreman op de proef stelde. die dit keer zijn schot met moeite kon keren.
Het was echter uitstel van executie, want in de 56e minuut was het wel raak toen hij op snelheid alleen op de Rotterdamse sluitpost af ging en hem met een fraai schot het nakijken gaf. 2 – 1.
Even later was het Sanzio Dieterich , die zijn schot uit een vrije trap maar net over zag gaan ook Donny Navajas Sanchez geen geluk had, toen hij zijn kopbal rakelings naast de verkeerde kant van de paal zag verdwijnen.
In de 68e minuut kopte Davy Kaptein uit een vrije trap van Ilyas Oulad Ali de gelijkmaker binnen en dat betekende 2 – 2.
Op een gegeven moment wees scheidsrechter Harry Hamer naar de stip voor een handsbal van een van de verdedigers, maar voor dat moment had assitent scheidsrechter Gerard Vrooman buitenspel geconstateerd, dus ging dit feest niet door.
Tevens werd nog een vermeend buitenspel doelpunt van DEjan de Feiter afgekeurd.
Zaterdag a.s. komt Nieuwerkerk op bezoek. Aanvang: 14.30 uur.

OPSTELLING.
Bas Bijkerk – Davy Kaptein – Alex Deetman – ( Andrew van Tiggelen ) – Arto Dielhof – ( Anthal v.d. Berg ) – Toine v.d. Berg – Djim Kammerman – ( Dejan de Feiter ) – Sanzio Dieterich – Enrico Elderhorst – ( Joe Nyero ) – Ilyas Oulad Ali – Ramy Salem – ( Sander de Heus ) Donny Navajas Sanchez.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-150x150.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven