Joop van der Hoek overleden

Joop van der Hoek overleden

Afgelopen maandag 13 maart is Joop van der Hoek overleden

Joop, oud bestuurslid van 1992 tot 2006 en lid van verdienste van onze club is vele jaren actief geweest binnen onze vereniging. Begonnen als voetballer in vooral de lagere senioren elftallen die altijd op de tomeloze inzet van Joop mochten rekenen. Joop was vele jaren de organisator en inspirator van de donderdag avond trainingen van de lagere elftallen. In zijn Ajax trainingspak ( om de Feyenoord supporters een beetje te plagen) was hij weer of geen weer aanwezig om de trainingen te begeleiden en natuurlijk zelf mee te doen. Later toen het voetballend allemaal minder werd Joop onderdeel van de maandag ochtend klus ploeg om opnieuw zijn steentje bij te dragen in de groei en bloei van onze mooi groen witte club. Lief en leed delen kan bij onze club maar was helaas voor Joop wel erg veel van toepassing; het verlies van zijn vrouw en zijn zoon maakte het allemaal niet makkelijk.

Naar de buitenwereld bleef Joop ogenschijnlijk de vrolijke Joop helaas werd hij zelf ook getroffen door ziekte en dat maakte zijn gang naar de club alsmaar moelijker en eigenlijk onmogelijk toen hij niet langer in zijn eigen huis in Heinenoord kon blijven wonen.

Wij wensen Mariƫlle, Martin en Max en Lisa veel sterkte namens SV Heinenoord

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-150x150.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven