HILLEGERSBERG - HEINENOORD : 1 – 4 RUST: 1 – 1.

HILLEGERSBERG - HEINENOORD : 1 – 4 RUST: 1 – 1.

HEINENOORD IN SLOTFASE RUIM LANGS HILLEGERSBERG.
Voor de eerste keer in de geschiedenis een bezoek gebracht aan de vv Hillegersberg en de ontvangst en gastvrijheid voor bestuur, begeleiding en scheidsrechter was nou niet om over naar huis te schrijven en dat zullen we dus ook maar niet doen.
Maar dit terzijde.
Gezien het resultaat in de thuiswedstrijd ( 5 – 0 ) zou het deze middag een makkie moeten worden, maar daar stak de 49-jarige doelman, Eric Feenstra, een stokje voor.
Coach Theo Ducaneaux miste het centrale duo , aanvoerder Toine v.d. Berg ( geschorst ) en Davy Kaptein, ( geblesseerd).
Hun vervangers waren Mitch Fransen ( aanvoerder ) en Andrew van Tiggelen.
De Noord begon goed aan de wedstrijd, waarbij de eerste kans kwam voor Sanzio Dieterich, die uithaalde en zowel in eerste instantie als in de rebound de Rotterdamse sluitpost tegen kwam waar uit de 1e hoekschop kwam. Er zouden er nog vele volgen.
De mee gekomen gelegenheidsaanvoerder Mitch Fransen , kopte rakelings over de lat.

Bij de volgende aanval was het Alex Deetman die een voorzet afleverde, waarbij Sander de Heus net iets tekort kwam.
In de 10e minuut was het wel raak, toen Ramy Salem een enorme pegel los liet, waar doelman Eric Feenstra geen antwoord op had en dat betekende weliswaar in tweede instantie: 0 – 1.
De reactie kwam een minuut later, toen bij een aanval van de thuisploeg, waarbij een misverstand over buitenspel ontstond tussen Mitch Fransen en Andrew van Tiggelen, Xavier Wiersma dankbaar gebruik maakte en Bas Bijkerk verraste met een schuiver in de linkerhoek.1 – 1.
Na 26 minuten moest Enrico Engelhorst geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Djim Kammerman.
Zijn eerste aktie was een perfecte voorzet op maat, die door Sanzio Dieterich van dichtbij ver werd over geschoten.
Uit de volgende corner schoot Mitch Fransen rakelings langs de verkeerde kant van de paal.
Na een vrije trap van Ilyas Oulad Ali kreeg Sander de Heus de kans om de Noord weer op voorsprong te brengen , maar ook zijn kopbal was een prooi voor de Rotterdamse sluitpost, die de bal metl moeite tot corner verwerkte.
Ook Dejan de Feiter was het zat , passeerde DRIE tegenstanders,maar zag zijn inspanning niet beloond, want strandde op de VIERDE.
Op slag van rust werd de bal panklaar gelegd voor Sanzio Dieterich en ook deze keer slaagde hij er niet in de bal simpel binnen te tikken , maar schoot keihard op de lat.
In plaats van met een riante voorsprong te gaan rusten, bleef de ruststand slechts 1 – 1.
Het tweede bedrijf werd hervat met een vrije trap op maat van Ilyas Oulad Ali en ook Djim Kammerman kreeg de bal niet tussen de palen en schoot maar net naast.
Een miraculeuze redding van de 49-jarige Rotterdamse sluitpost op een pegel van Donny Navajas Sanchez kroonde hem tot Man of the Match, want ook in de rebound kon Ramy Salem hem niet passeren.
Ook bij zijn volgende poging van afstand eindigde zijn schot op de lat, maar het mooiste moment bewaarde hij tot later.
Ook de poging van Sander de Heus werd tot hoekschop verwerkt, wat tevens zijn laatste daad was en werd vervangen door Tom den Boer.
Zijn eerste poging ging ver over en toen hij even later werd aangespeeld door Dejan de Feiter was het wederom de man van de wedstrijd, die er een stokje voor stak.
Toch kon na zoveel kansen de voorsprong niet uitblijven en die kwam dan ook in de 84e minuut, toen een voorzet van Ramy Salem werd afgerond door Sanzio Dieterich. 1 - 2
Bijna was er weer de gelijkmaker uit een onverwachts schot van Hillegersberg, maar doelman Bas Bijkerk, praktisch niets te doen gehad deze middag, was attent en moest wel volkomen gestrekt om een doelpunt te voorkoem.
Dejan de Feiter maakte aan alle onzekerheid een eind , door met een achterwaartse kopbal de dappere Eric Feenstra te passeren en bracht 1 – 3 op het scorebord.
De ALLERMOOISTE van de wedstrijd was van Ramy Salem, die in de 88e minuut van 25 meter uithaalde en zijn pegel in de kruising zag verdwijnen en de eindstand op 1 – 4 bepaalde. Een BEAUTY!!!
Al met al een dik verdiende overwinning en dat moet vertrwouwen voor volgende week geven.
Dan komt koploper Sparta av op bezoek. Aanvang : 14.30 uur.

OPSTELLING.
Bas Bijkerk – Alex Deetman – Mitch Fransen – Andrew van Tiggelen – Iyas Oulad Ali -
Enroco Elderhorst – ( Djim Kammerman ) – Donny Navajas Sanchez-Dejan de Feiter -
Ramy Salem – Sander de Heus – ( Tom den Boer ) – Sanzio Dieterich.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpdhw_2.jpgrobey-150x150.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpg
Naar boven