H.B.S.S. - HEINENOORD : 1 – 2 RUST : 1 – 0

H.B.S.S. - HEINENOORD : 1 – 2 RUST : 1 – 0

HEINENOORD IN LAATSTE MINUUT LANGS H.B.S.S. EN DOOR NAAR VOLGENDE RONDE.

In 3e en laatste wedstrijd van de poule om de K.N.V.B. districtsbeker, heeft Heinenoord zich met S.H.O. geplaatst voor de volgende ronde.
Houdt Braaf Stand Schiedam kwam goed uit de startblokken en maakte het met een paar snelle jongens de Noord best moeilijk.
Coach Ralph Kalkman had zijn elftal t.o.v. vorige week op 4 plaatsen gewijzigd.
Zo stond Bas Bijkerk weer tussen de palen, stond Austen Zwaal voor Alexander Deetman, Donny Navajas Sanchez voor Marlon Slabbekoorn en Beau Maas voor Jesper Kusters.
Toch kwam de eerste mogelijkheid in de 8e minuut voor de openingstreffer van Sanzio Dieterich, die een teenlengte tekort kwam uit een voorzet van Ramy Salem.
Een vrije trap net buiten de zestien van Naigy Klepke werd in eerste instantie weggewerkt door Davy Kaptein en in de rebound maar net gemist door Zakaria Amrami.
Bij een volgende aanval bracht het voetje van Bas Bijkerk redding op een gevaarlijke schuiver van Anthony Bentem.

Na een half uur spelen liet een oude bekende van Delta Sport uit Vlaardingen , t.w. Jordao Patinama een pegel van 25 meter los die in de kruising verdween, onhoudbaar voor de Heinenoordse sluitpost en dat betekende 1 – 0.
De mannen van coach Ralph Kalkman gingen op jacht naar de gelijkmaker, echter het ging nogal eens te gehaast en onnauwkeurig.
Net voor rust probeerde de doelpuntenmaker het nogmaals vanuit een andere hoek, deze keer eindigde de bal in de veilige handen van Bas Bijkerk en ook de kopbal van dichtbij van aanvoerder Berkan Bayraktar was een prooi voor Bas Bijkerk.

Om door te gaan naar de volgende ronde zou er in het tweede bedrijf een tandje bij moeten worden gezet en dat werd ook in praktijk gebracht.
Een snelle uitval van Ramy Salem over rechts eindigde met een uithaal in de korte hoek , waarbij doelman Steven Lugtmeijer de bal met moeite tot hoekschop kon verwerken.
Ook de Schiedammers deden er een schepje bovenop, zodat van beide kanten volop strijd werd geleverd en terwijl Austen Zwaal en aanvoerder Toine v.d. Berg de nodige aanvallen onderschepten, kon Samet Dag zich meer en meer met de aanval bemoeien en kon met kunst en vliegwerk de nul in de Schiedamse verdediging worden behouden.
Met nog een half uur te gaan werden 3 wissels in gebracht om nog meer druk te zetten.
Een solo van Ramy Salem werd op het moment van zijn uithaal geblokt, zodat de kans op de gelijkmaker verloren ging.
Even later was een pass van de ingevallen Alexander Deetman net iets te hard en ook op een perfecte voorzet van de eveneens ingevallen Nickelson Josepha was helaas niemand om af te ronden.
De Noord bleef beuken, desalniettemin wilde de gelijkmaker maar niet vallen, ook niet toen een voorzet van Alexander Deetman de ingevallen Jesper Kusters de kans bood te scoren, ook zijn poging ging over.
Uit een voorzet van Ramy Salem raakte Sanzio Dieterich de lat en ook uit de rebound had de Schiedamse sluitpost alle geluk dat die bal er niet in ging.
Eindelijk kwam de verdiende gelijkmaker in de 85e minuut dan toch op het scorebord.
Uit een corner kon Steven Lugtmeijer de bal niet goed weg werken en uit de kluts in de scrimmage was het Jesper Kusters , die uiteindelijk het laatste tikkie gaf. 1 – 1.
Met deze stand zou de FIDUS-brigade door zijn door een beter doelgemiddelde.
Een vrije trap net buiten de zestien was een uitstekende kans voor Davy Kaptein , zoals hij vaker flikte, de volle winst uit het vuur te slepen.
Helaas schoot de ras-Heinenoorder deze keer net over de lat.
In de laatste minuut maakte Sanzio Dieterich aan alle twijfel een einde en bepaalde de eindstand op 1 – 2.
Een zwaar bevochten, maar verdiende overwinning voor Heinenoord en op naar de volgende ronde.
De goed leidende scheidsrechter Orlando Duivestein uit Rotterdam gaf geel aan Davy Kaptein en Ramy Salem..

a.s. zaterdag begint de competitie met de wedstrijd : Heinenoord – Hellevoetsluis.
Aanvang: 14.30 uur.

OPSTELLING.
Bas Bijkerk – Austen Zwaal – ( Jesper Kusters ) – Davy Kaptein – Sandin Avdic – Toine v.d. Berg – Sanzio Dieterich – Ramy Salem – Donny Navajas Sanchez – ( Alexander Deetman ) -
Beau Maas – ( Nickelson Josepha ) Enrico Elderhorst – Samet Dag.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpdhw_2.jpgrobey-150x150.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpg
Naar boven